Aikavänkyrä

Aikavänkyrä

Aikavänkyrä After Dark

Ovien sulkeuduttua Sirkkalassa ohjelmassa on Doctor Who -aiheinen illanvietto turkulaisten scifiseurojen Terrakoti-olohuoneella. Toisin sanoen Tutka ylpeänä esittää: Aikavänkyrä After Dark.

Luonteeltaan kyseessä ovat tutun turvalliset Terrakoti-bileet, Doctor Who -teemalla ja muutamalla poikkeuksellisemmalla ohjelmanumerolla. Tarjoilu toimii tuttuun nyyttärityyliin, eli jokainen paikalle saapuva on vapaa tuomaan mukanaan syötävää yhteiseen pöytään oman makunsa mukaan.

Ovet Terrakodilla aukeavat kello 18:00. Kello 19:00 suoritetaan Tutkan ikioman, kauniin vihertävän TARDISin paljastustilaisuus, sekä tämän jälkeen Aikavänkyrän cosplay-kisan palkintojenjako. Illan muu ohjelma koostuu Doctor Who -aiheisen musiikin kuuntelusta, kovaäänisestä keskustelusta ja itsensä syömisestä ähkyyn.

Toivotamme paikalle kaikki whoviaaniksi itsensä lukevat, myös ne jotka eivät syystä tai toisesta ehdi itse Aikavänkyrän päätapahtumaan Sirkkalassa. Illanvietto on kaikille avoin, ikärajaton ja alkoholiton.

Vaikka kyseessä eivät pukujuhlat perinteisessä Terrakoti-mielessä olekaan, eivätkä sisällä esimerkiksi ruokakisaa, katsotaan teeman mukainen pukeutuminen tai ruokaluomukset ansioksi.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Edelleen mainittakoon edelleen vinkkinä uudemmille kävijöille, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa. Toimistomme on viileä paikka, sanan monessakin mielessä.

Tilaisuuteen ei ole pääsymaksua, mutta paikalla voi liittyä Tutka ry:n jäseneksi nimelliseen neljän euron hintaan niin halutessaan.

Aikavänkyrän illanvietolla on myös oma tapahtumasivu Facebookissa.

Tervetuloa!

Takaisin ohjelma-pääsivulle