Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti

Liittyminen


Tutkan toiminta on suunnattu ensijaisesti Turun yliopiston opiskelijoille, mutta sen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa kiinnostunut. Jäsenyys oikeuttaa osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin ja lainaamaan Tutkan ja TSFS:n laajasta scifi- ja fantasiakirjastosta.

Tutkan jäsenmaksu vuodelle 2021 on viisi euroa. Pandemiattomana aikana voit maksaa sen kätevimmin vierailemalla jokatorstaisissa Varjomafia-kokoontumisissa Terrakodilla, toimiston virallisten päivystysten yhteydessä tai yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa. Voit myös maksaa sen suoraan Tutkan pankkitilille FI80 4713 3020 0280 19 viitteellä 20213. Huikkaa tällöin asiasta kortistovastaava Valtterille (varant@utu.fi). Jos olet uusi jäsen tai tietosi ovat muuttuneet, toimita viestissä myös ne (nimi, syntymävuosi, osoite, sähköposti ja maininta mahdollisesta TYY-jäsenyydestä).

Tutkalla on käytössään myös kannatus- ja tukijäsenyydet. Kannatusjäsenyyden suuruus on 25 euroa ja tukijäsenyyden on 50 euroa. Kumpaankin jäsenkategoriaan kuuluvat kaikki jäsenedut sekä läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen vuosikokouksissa. Kannatusjäsenyyteen kuuluu myös äänioikeus, tukijäsenyyteen ei.

Yhdistyksellä on jäsenille tarkoitettu sähköpostilista, tutka-jasenet@lists.utu.fi, jolla tiedotetaan yhdistyksen toiminnasta. Jos haluat liittyä listalle, ilmoita meille siitä sähköpostitse (ks. yhteystiedot) tai liity listalle itse osoitteessa https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/tutka-jasenet.

Tutkalla on tämän lisäksi yhteinen Discord-palvelin Turun Science Fiction Seuran kanssa sekä Facebook-ryhmä, joihin voivat liittyä kaikki halukkaat. Discord on yleinen tiedotus- ja höpöttelypaikka, ja pandemian aikana myös yhdistyksen tapahtumien pääsijainti. Facebook-ryhmän kautta puolestaan tiedotetaan yhdistyksen toiminnasta. Tutkaa voi seurata myös Instagramissa.